#SOSedu22M ---22 de maig, webs de negre contra les retallades en educació

#SOSedu22M   Blackout contra les retallades


  • 22 de maig, webs de negre contra les retallades en educació #SOSeducació
  • 22 de mayo, webs de negro contra los recortes en educación #SOSeducación 
  • Maiatza 22, web beltza hezkuntza mozketak aurka #SOShezkuntza 
  • 22 de maio, web negra contra cortes na educación #SOSeducación 
  • May 22, blackout against education cuts #SOSeducation 
  • 22 mai, web noir contre les coupures en éducation #SOSéducation 
  • 22 maggio, web nero contro i tagli alla scuola #SOSeducazione

Front les continues  retallades que està patint l'educació amb el pretext de la crisi econòmica hem de continuar les mobilitzacions per fer visibles els efectes que estan tenint les retallades en educació.

En aquests moments de crisi global i de destinació, aparentment inesgotable, de recursos públics cap al sector privat financer per compensar la seva irresponsabilitat, no podem permetre les retallades que afecten les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d'oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves.

Durant aquest dies estem assistint a nous anuncis per part del Govern d'Espanya, dels Governs de les Comunitats Autònomes i dels Ajuntaments de més retallades pressupostàries per l'educació pública.  No podem permetre que continuïn escanyant-la.

Reafirmem el nostre compromís  amb  el nostre estat de benestar i considerem irrenunciable el manteniment d'uns serveis públics d'educació, sanitat i serveis socials de qualitat.

Reclamem per l'educació prioritat en la despesa pública.  Els nostres infant i joves no han de pagar aquesta crisi. Tenim l'obligació de garantir una educació de qualitat i una vida personal i laboral dignes, doncs la seva educació és el futur de la nostra societat.

Retallar l'educació pública és l'opció política d'aquells que volen que els diners públics es destinin a altres objectius, d'aquells que governen pels poderosos, d'aquells que volen fer recaure els ajustos pressupostaris damunt el més vulnerables.

Fem una crida a les famílies i a les AMPA, als estudiants i a les seves organitzacions, als professionals de l'educació i seus sindicats, a les plataformes de defensa de l’educació, a les organitzacions ciutadanes, polítiques i sindicals i a tota la ciutadania a fer visible el rebuig a les retallades.

No t'oblidis d'enllaçar amb el blog de la campanya:


Envia als teus contactes les imatges perquè les posin al facebook.

I en twitter fem TT el hastag  #SOSedu22M 

RECORDA:
No oblidis afegir el teu blog o el del centre al llistat de blogs o webs que el 22 de maig es posaran de negre (+)
El 22 de maig, tots les pàgines webs educativas i tots els  blogs de negre contra les retallades. Com es pot fer?. És molt fàcil...: